شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
65Kدنبال کننده
عُمرَم هَمه رفت و آرزویِ تو نَرفت.
استاد سطوح عالی حوزه
فارغ التحصیل سطح ۴ (دکتری)
نظرات ما وحی منزل نیست اگر منطقی بود بپذیرید.
آدرس سایتمونpoint_down
http://farhadfathi.ir
مشاهده کانال پیام‌رسان
دانلود روبیکا
۲۶ اردیبهشت
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
اسماعيل بن سهل گويد: خدمت امام جواد عليه السلام نوشتم، چيزى به من تعليم فرما كه اگر آن را بگويم (بخوانم) در دنيا و آخرت با شما باشم. حضرت به خط خود نوشت: سـوره «إنّا أنزَلْناه» را زيـاد بخـوان و لبهايت به گفتن استغـفار « تـر » باشـد ( یعنی زیاد استغفار کنید).

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۲۸ اردیبهشت
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
من این مدت هرجا تصور کنی رفتم تا ببینم مردم چی‌میگن، از کافه ی مافیابازها تا هیئت، همه بالاتفاق میگن ‎#ایران ولی همه هم از گرانی ها در اذیت کامل هستند.
جنگ کنید، صلح کنید، هرکاری کنید من یکی تابع تصمیم عقلای نظامم و‌ حاضرم‌ فحش بخورم ولی کمی به داد سفره ی مردم برسید. یاعلی...

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۲۹ اردیبهشت
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
چند مطلب بدیهی که خیلی ها نمیدانند و بخاطر عدم اطلاع ،دچار قضاوت های نادرست میشوند و گاهی تهمت میزنند.

۱. دعوت افراد به صدا و سیما تا برنامه های یوتیوبی الگوریتیم خاصی ندارد و همه رفاقتی است. شما در هر زمینه ای میگید من چندنفر بهتر از اون افراد معرفی کنم.

۲. دعوت افراد به سخنرانی در مساجد، حسینیه ها، هیئت ها تا اجتماعات اخیر هم رفاقتی است و الگوریتم خاصی ندارد ، باز هر کدام رو میگید من چند نفر بهتر از اون رو معرفی کنم.

۳. الگوریتیم ورود به مجلس و شورا و ... الگوریتیم خاصی ندارد و لیستی و گعده ای است و باز هر کسی رو میگید چندنفر بهتر از آن معرفی کنیم.

۴. دریافت فالور بالا در ایتا تنها یک راه دارد و آن هم تبلیغات میلیاردی است ، هر کس مدعی است چنین نیست من ۵۰۰ میلیون میدهم ، کانال رو هم یکماه میدم دستش، از هر راهی بلد است ۲۰۰ کا فالور به کانال ما اضافه کند. اگر ۲ میلیون فالور اضافه کند ۵ میلیارد میدهم.

اینا برای من بعد ۱۰ هزار ساعت کار تبلیغی و رسانه ای ، بدیهی است ولی شما مخاطب عزیز نمیدانید و پشت سر هم قضاوت میکنی و‌ دچار تهمت و گناه میشوی.
ما تا نفس داریم از حکومت بر مبنای فقه تشیع دفاع خواهیم کرد ولی تا نفس هم داریم اجازه نمیدیم کاسبی و رانت رو برای مردم به اسم جهاد فاکتور کنند. جهاد رو مادران مینابی کردند که عزیزانشون رو دادند، جهاد رو آن مادرشهیدی کرد که هنوز هم منتظره پسرش بعد ۴۰ سال برگرده.
من و‌ شما به اسم دین و انقلاب بهترین زندگی رو برای خودمان فراهم کردیم و یک سیلی هم برای انقلاب نخوردیم و جز مطالب غیرمستند و ایجاد اختلاف حاصلی نداشتیم. اخیرا هم از برکت جنگ‌یک عده با لیسانس یهویی دکتر شدند و آنقدر بی حیا هستند که بیش از ده بار است در بنرها میزنند دکتر و تذکر نمیدهد که من دکتر نیستم و این حق الناس است که یک عده سالها زحمت کشیدند درس خوندند دکتر شدند و شما الکی به ما میگید دکتر. البته بدون داشتن مجوز تدریس برای مهدکودک یک عده استاد شدند و بعید نیست همینجوری دکتر هم بشوند. خلاصه عملا میگن با جناح ما باش همه چی حله. یاعلی...

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۲۹ اردیبهشت
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
همه با نیت تحقق ظهور و پیروزی کامل حق بر باطل بخوانیم:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِی الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمان
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ. اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی. السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ. الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل. یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرین.

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۳۰ اردیبهشت
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی:
✍برای رفع نگرانی مردم عزیز ایران

متأسفانه این‌بار برخی سوپرانقلابی‌ها در دام روایت‌سازی دشمن افتاده‌اند و شایعه می‌کنند که قالیباف مانند احمدی‌نژاد قهر کرده است.
در این سال‌ها عمداً تلاش کرده‌ام اخبار را فقط پس از اعلام منابع رسمی منتشر کنم و حتی اگر به برخی اطلاعات دسترسی داشته‌ام، آن‌ها را در رسانه مطرح نکرده‌ام و صرفاً برای تحلیل شخصی از آن‌ها استفاده کرده‌ام. می‌دانم که انتشار زودهنگام اخبار جذابیت و مخاطب زیادی دارد، اما معتقدم محوریت رسانه‌ای باید در اختیار منابع رسمی باشد و هر کسی نباید هر خبری را منتشر کند.

متأسفانه در میان اهالی رسانه، با اینکه برخی به منابع اولیه دسترسی دارند، افراد کمی این ملاحظه را رعایت می‌کنند و بسیاری برای آنکه «منبع اول» باشند، سریع خبر منتشر می‌کنند. برای مثال در موضوع انتخاب رهبری، بنده قبل از اعلام رسمی مطلع شدم. روشن است که چنین خبری اگر منتشر شود، در کل دنیا بازتاب پیدا می‌کند؛ با این حال صبر کردم تا منابع رسمی اعلام کنند و بعد تبریک گفتم. چون طبیعی است که از زمان انتخاب تا رسانه ای شدن چنددقیقه زمان برای تهیه ی خبر نیاز است و نباید بخاطر این چنددقیقه جلوتر از منابع رسمی حرکت کنی.
به‌نظر من همه فعالان رسانه‌ای که اطلاعاتی دارند باید چنین ملاحظاتی را رعایت کنند.

با این حال اکنون در میانه یک جنگ ترکیبی قرار داریم؛ فضایی که در آن شایعات و شبهات فراوان است و در مورد شایعات نیاز به پاسخ قاطع وجود دارد و‌ مثل نوع اول نیست. برخی از این موارد واقعاً خطرناک‌اند. بنابراین چند نکته را عرض می‌کنم. مطالبی که می‌گویم بر اساس منابعی است که به آن‌ها دسترسی دارم. هر کس به بنده اعتماد دارد می‌تواند بپذیرد، و اگر هم اعتماد ندارد بهتر است از منابع مورد قبول خود موضوعات را پیگیری کند.

۱. قالیباف در هماهنگی کامل با نظام امور را پیش می‌برد. لازم می‌دانم تأکید کنم که من هرگز قالیبافی نبوده‌ام، هیچ‌گاه به او رأی نداده‌ام و رأی هم نخواهم داد. این را بارها در رسانه گفته‌ام تا روشن باشد در تیم رسانه‌ای او تعریف نمی‌شوم و حتی نقدهای جدی به عملکرد تیمش داشته و دارم. با این حال مسئله امروز متفاوت است. تصور کنید بازیکنی را در تیم باشگاهی خود نمی‌پسندید، اما وقتی همان فرد بازیکن تیم ملی می‌شود باید با تمام توان از او حمایت کنید. بنابراین این شایعات بی‌اساس است.

۲. رهبر معظم انقلاب کاملاً بر امور تسلط دارند. چه در تدبیر مسائل جنگ و مذاکره و چه در موضوع حفاظت شخصی، همه امور با نظارت مستقیم ایشان انجام می‌شود. بسیاری از اخباری که در این مدت شنیده‌ایم شایعه بوده است. از نظر سلامتی نیز حال ایشان خوب است؛ تنها جراحتی جزئی وجود داشت که همان روزهای نخست برطرف شد. از همان ابتدا افراد مورد اعتماد از سلامت کامل ایشان مطلع بودند و نهادهای مسئول نیز بر همین اساس اطمینان داشتند.

۳. خبر دیگری که از اتاق فکر موساد بیرون آمد و متأسفانه برخی مخالفان جلیلی نیز در دام آن افتادند، شایعه برکناری ایشان از «شعام» بود. این خبر هم صحت ندارد. تنها حکمی که تاکنون از سوی رهبری صادر شده مربوط به آقای ذوالقدر است و سایر موارد فعلاً با همان ساختار قبلی و طبق سلسله‌مراتب در حال انجام است. البته به‌نظر می‌رسد در آینده تغییرات مثبتی چه از نظر ساختاری و چه از نظر افراد رخ دهد، اما در شرایط فعلی تمرکز اصلی باید بر زمین‌گیر کردن کامل دشمن باشد و دقیقاً همین مسیر در حال پیگیری است.

۴. شایعه دیگری که شنیده می‌شود این است که فردی خاص «همه‌کاره» شده است و با این خبر میخواهند حتی خواص انقلابی رو به آینده ناامید کنند. این ادعا هم درست نیست. کشور ساختار مشخصی دارد و هیچ‌کس همه‌کاره نیست. اگر کسی هم دچار خطا شود، ساختار به‌سرعت به او تذکر می‌دهد و مسیر اصلاح می‌شود. شرایط کشور خاص است و باید از همه ظرفیت‌ها در اتاق جنگ استفاده کرد. هر فردی در جایگاه خود کمک می‌کند، اما هیچ‌کس اختیار نامحدود یا ویژه‌ای از طرف رهبری ندارد. مجموعه‌ای از افراد با دیدگاه‌های مختلف، اما با تمرکز بر منافع کلان کشور، زیر نظر رهبری فعالیت می‌کنند.

نکته پایانی اینکه بازار شایعات در آینده داغ‌تر هم خواهد شد. دشمن در مقابله ی نظامی پیروز نشد، در مقابله ی اقتصادی هم نمیتواند و ساختار اقتصادی با کمک مردم این مرحله رو هم پشت سر میذارن ولی دشمن همیشه در رسانه دست برتر رو داشته و این واقعیت رو باید پذیرفت و برایش علاج کرد. رسانه ی ما باید سریع کاملا ملی شود.
رسانه‌های ما باید آرایش جنگی بگیرند و از وضعیت فعلی خارج شوند. آرایش جنگی به این معنا نیست که مجری اسلحه دست بگیرد؛ بلکه یعنی تیم‌های رصد آن‌قدر قوی باشند که شبهات یک هفته آینده را از قبل پیش‌بینی کنند و پیشاپیش آن‌ها را خنثی کنند، نه اینکه اجازه دهند دشمن روایت‌سازی کند و بعد ما به دنبال پاسخ بیفتیم.
.
.
.
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۳۰ اردیبهشت
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
.
.
.

برای نمونه، پس از آتش‌بس کاملاً روشن بود که دشمن وارد فاز بعدی جنگ می‌شود؛ فازی که محور آن جنگ اقتصادی و ایجاد نااطمینانی در اقتصاد است. اما رسانه‌های ما روزها درگیر جنگ قبلی و بزن که خوب میزنی بودند و فضای قبلی را ادامه می‌دادند. رسانه باید به مردم جهت درست بدهد. درست این بود که بلافاصله بعد از آتش‌بس گفته شود: «فاز بعدی جنگ اقتصادی است.»

یا درباره عدم انتشار تصویر و صوت رهبری، لازم بود تا الآن گزارشی دقیق تهیه شود و برای مردم توضیح داده شود که این مسئله به دلایل امنیتی است. دشمن به ابزارهای بسیار پیشرفته دسترسی دارد. یکی از افرادی که سال‌هاست اسرائیل به‌دنبال ترور اوست اما موفق نشده، می‌گفت اگر واقعاً به دنبال کسی باشند، حتی از طریق کابل‌های برق یا آیفون تصویری می‌توانند محل حضور فرد را پیدا کنند. حتی ممکن است از داده‌های موجود در یک عکس، مکان‌های بعدی احتمالی فرد را نیز حدس بزنند.

در چنین شرایطی، برخی ساده‌اندیشانه می‌گویند دو تا فیلم بگیرید، مکان را عوض کنید و منتشر کنید؛ در حالی که تصور می‌کنند این اطلاعات ساده را فقط خودشان می‌دانند و دشمن از آن بی‌خبر است. گرچه دشمن بعدا رسواتر خواهد شد وقتی بعد پیروزی کامل ، فیلم های همان دوره هم پخش شود که برای ثبت در تاریخ انجام میشود.

همین مسئله درباره موضوع تشییع نیز مطرح می‌شود. برخی تصور می‌کنند برگزاری سریع یک مراسم بزرگ نشانه انقلابی‌گری است، در حالی که به ظرافت‌های امنیتی توجه ندارند. در مراسمی با حضور مقامات داخلی و شخصیت‌های مهم بین‌المللی، کوچک‌ترین خطای امنیتی می‌تواند فاجعه‌آفرین باشد. بنابراین تا زمانی که اطمینان کامل از شرایط حاصل نشود، باید با دقت عمل کرد.

در اینجا نیز رسانه باید نقش خود را ایفا کند؛ برای مثال مفهوم «دفن به امانت» که یک حکم فقهی است باید برای مردم توضیح داده شود. در این حکم، فرد به‌طور موقت و امانی دفن می‌شود تا در زمان مناسب و در محل مورد وصیت، مجدداً دفن گردد.

در مجموع، در شرایط جنگ ترکیبی، مهم‌ترین وظیفه رسانه‌ها مدیریت روایت، پیش‌بینی عملیات روانی دشمن و روشنگری دقیق و به‌موقع برای مردم است. یاعلی‌...
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۳۰ اردیبهشت
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
سالگرد آن اتفاق تلخ است، چه روزهای سختی رو گذروندیم.
تک تک این عزیران در بستر انقلاب رشد کردند ، خدمت کردند و شهید شدند و انقلاب اسلامی یعنی همین نه آن کوتاهی هایی که مردم رو اذیت میکند‌.

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۳۰ اردیبهشت
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
#یادآوری ماهانه واریزی برای کارهای رسانه ای؛ مخاطبین قدیمی میدانند ما هیچ بودجه و کمک خاصی از جایی نداشته و نداریم و تبلیغات نمیگیریم و دوره فروشی نمیکنیم و راه درست هزینه های رسانه ای رو کمک مردمی میدانیم. گرچه کمک مردمی نسبت به آن موارد خیلی کمتر است ولی معتقدیم برکت خاصی دارد و برای ما مهم است که رسانه ی ما آنقدر برای مخاطب مهم باشد که برایش در بدترین وضعیت اقتصادی هم کمک کند و بخاطر این یک قرار ماهانه داریم و هرکس دوست داشت به کارهای رسانه ای کمک میکند و ما فقط و فقط با همین کمک ها سالهاست در استقلال کامل کار میکنیم و الحمدلله امروز با تمام مشکلاتی که بوده ۲ میلیون مخاطب در پلتفرم های مختلف اینستاگرام ، توییتر، ایتا ، ویراستی ،بله ، روبیکا ، آپارات و یوتیوب دنبال میکنند.


شماره کارت قرارگاه رسانه ایpoint_down
6037997750011232
به اسم غدیر تا ظهور

اگر واریز نشد کارتهای زیر بزنید:
بانک رسالت point_down

5041721075961822 620700001000117536985001

بانک مهر point_down

6063731133557711
610600520170012412312001
بانک ملیpoint_down
6037997166532318
150170000000333019502006
به نام فرهاد فتحی

خداوند از همه عزیزانی که کمک میکنند قبول کند. هرکس هم به هر دلیلی کمک نمیکند مثل همیشه دعا کند. یاعلی...heart
.
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۳۱ اردیبهشت
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
چه قاب زیبایی از رهبر شهید و آقامجتبی ترسیم شده است؛ انگار لحظات آخر است که میروند و ما رو به فرزندشون میسپارند که شبیه ترین شخص به خودشان است.

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۱ خرداد
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
تبلیغات انتخابات مجلس اول، مخالفان مصطفی چمران و ابراهیم یزدی با مخدوش کردن پوستر، آنها را به امریکا منتسب کرده‌اند، بهار۱۳۵۹، تهران، عکس از آرشیو کتابخانه ملی
اون زمان هم برخی فله‌ای به همه برچسب میزدن، به چمران هم برچسب آمریکایی زدند.

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۱ خرداد
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
تاریخ خواهد نوشت ...

عده‌ای در خیابان یکی از هواداران جمهوری اسلامی را به جرم دفاع از وطن شکنجه کردند و به قتل رساندند.

دادگاه جمهوری اسلامی پس از ۴ سال طی مراحل رسیدگی، اجازه وکالت متهمان توسط این تعداد وکیل را داد و حکم متهمان از اعدام به حبس کاهش پیدا کرد.

شما در دنیایی زندگی می‌کنید که این حکومت توسط آمریکایی متهم به نقض حقوق بشر است که پرونده اپستین در ۲۰۱۰ افشا شد اما تا ۲۰۱۹ متوقف ماند و مهم‌ترین متهم آن یعنی رئیس جمهور امریکا، در دو ماه اخیر با تغییر دادستان، پرونده خود را مختومه کرد.

#آرمان_علی_وردیbroken_heart

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۲ خرداد
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
لا عَدلَ كالإنصافِ ؛
امام باقر در روایتی میفرمایند: هيچ عدالتى چون انصاف نيست.

ثلاث من اشدما عمل العباد: انصاف المؤمن من نفسه و مواساه المرء اخاه و ذکر الله علی کل حال؛
و در روایت دیگری میفرمایند:
سه چیز از سخت‌ترین کارهای بندگان است:
1- انصاف داشتن مؤمن
2- مواسات به هم نوعان
3- به یاد خدا بودن در همه حال.

ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت باقرالعلوم علیه السلام، دعا میکنیم جزء افرادی باشیم که انصاف رو نسبت به دشمنانمون هم رعایت می کنیم که از بالاترین درجه ی دینداری همین رعایت انصاف است و قاتلین ائمه و افراد بدعت گزار فاقد همین انصاف بودند وگرنه ظواهر شرعی را در حد اعلی انجام میدادند.
ظواهر شرعی بدون داشتن انصاف میتونه از انسان، شمر و داعش بسازه. روی انصاف کار کنیم که از مراحل مهم معرفتی است. یاعلی...

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۳ خرداد
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
آیت الله فاضل لنکرانی : ما امروز در یک شرایطی هستیم که همه ملت ایران پای ایران ایستاده‌اند، چه آن کسی که محجبه است و چه کسی که حجاب ندارد، این یک بحث دیگر و از جهت فقهی یک وادی دیگری است که حتی خود امام خمینی (ره) هم می‌فرمود و در روایات ما هم وجود دارد وقتی اصل کشور و اساس اسلام در خطر است ما به کارهای درجه دو و سه نباید بپردازیم، وقتی اسلام در خطر است ما نباید به آن آقایی که اسلحه به دوش گرفته و به میدان آمده بگوییم نماز می‌خوانی یا نه؟ چه رسد به مساله حجاب.

پ.ن؛ ضمن تشکر از استاد عزیز، باید به عنوان یک طلبه ی ناچیز به همه ی اساتید محترم عرض کنم که دقیقا کی قراره علمشان رو اظهار کنند؟! این کتاب ها و علوم دقیقا کی قراره به درد جامعه بخورد؟! عده ای بیسواد به اسم دین هر روز علیه دین خدا نفرت پراکنی میکنند و شما اساتید سکوت کرده اید و سکوت شما در جامعه به عنوان رضایت تلقی میشود و جامعه مباحث دقیق علمی رو نمیدانند که سکوت اعم از رضایت است.
شما حرف بزنید و ما هم رسانه ای کنیم تا مردم بدانند منطق اسلام چیست.
آنقدر حرف نزدید که ما در این سالها وقتی بدیهیات رو میگیم همه تعجب میکنند.
آقایان عزیز، آیا این حکم بدیهی اسلام نیست که نمیشود یکی رو بخاطر ترک یک واجب یا عمل به حرامی از دایره دین خارج کرد؟!
پس چرا وقتی ما این حکم بدیهی رو گفتیم همه تعجب کردند؟!
چون آنقدر بدیهیات رو نگفتید و فکر کردید برای همه بدیهی است که وقتی یکی میگوید همه تعجب میکنند.
الان دیدم همه این سخن آقای فاضل رو منتشر کنند، پس جامعه تشنه ی این حرفهاست.
خب چرا سکوت میکنید؟!

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۳ خرداد
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
؛
تا الان ۶۰ جهیزیه در مناسبتهای مختلف دادیم که چندتاش رو میذارم ببینید.
همه چی گرون تر شده و برای غدیر تصمیم گرفتیم ۱۱۰ کمک هزینه جهیزیه به نیازمندانی که شناسایی شدند تقدیم شود.

همه یاعلی بگیم ...

شماره کارت قرارگاهpoint_down
6037997750011232
به اسم غدیر تا ظهور
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۳ خرداد
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
بهترین توئیت یک برانداز، آمریکا با آن همه قدرت دنبال توافق است ولی به جوون ۱۶ ساله میگن برو دوتا شعار بدی آخوندها میرن. بارها گفتیم آخوندها نمیرن 🤣

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۵ خرداد
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
بدی ِ تاریخ اینه که مدام تکرار میشه ! اما کو درس عبرت !

رفاعه: قرار ما این نبود ابو اسحاق!

مختار: قرار ما چه بود؟!

رفاعه: تو شعائر قیام را فدای مصلحت اندیشی های سیاسی کردی. ظاهرا شیرینی حکومت به کام جنابتان مزه کرده؛ جماعتی که حکم به زندانی کردنشان دادی همه تن سوختگان و دل سوختگانی هستند که به جرم ارادت به علی یک جای سالم در بدنشان نمی بینی! آنها سگ و سگ توله ای را کشتند که گیرم در خون حسین دخالتی نداشته اما کم هم ظلم نکردند به مریدان علی. چطور شده ابواسحاق از “اجرای عدالت” این همه پریشان شدند!

مختار: قرار باشد هرکس “با فتوای خود” شمشیر بکشد و اجرای عدالت بکند سنگ روی سنگ بند نمیشود این چه منطقی است که شما دارید؟!

رفاعه: این شمایید که با منطقتان نمک به زخم داغ داران حسین می پاشید، شما به خاطر قصاص از قاتلین حسین قیام کردید به این مردم وعده خون خواهی دادید ، پس کو؟!

مختار: بن شداد، من بنا ندارم ثمره “قیام شیعه” را با تند روی ها و ندانم کاری های شما “نابود” کنم، شیعه از دست فتواهای ناسنجیده امثال شما کم غرامت نداده. هیچوقت ضرورت های زمانه خود را درک نکردید،هیچوقت بر صراط عدالت حرکت نکرده اید،همیشه یا افراط کرده اید یا تفریط. اگر خود را شیعه علی می دانید و اگر می خواهید حکومت یاران علی بعد از سی سال شکست و تلخ کامی نتیجه بدهد، بروید و با خود و خدایتان خلوت کنید و در کاری که در آن جاهلید و علم ندارید دخالت نکنید و فتواهای صد من یک غاز ندهید!

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۵ خرداد
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
white_check_mark خاطره ای از شیخ علی اکبر برهان

small_red_triangle_downاعمال شب عرفه من و شما فرق دارد

small_orange_diamondفردي بود به نام آقاي ذكايي كه حياط بسيار بزرگي در خيابان پامنار داشت با اتاقهاي متعدد ، وضع مالي اش هم خوب بود. ماه به ماه براي دريافت اجاره به در منزل ما مي آمد. اجاره آن روز پانصد تومان بود، كم نبود.
.
small_orange_diamondشب عرفه اي بود، پدرم داشت آماده مي شد تا لب حوض منزل وضو بگيرد كه در زدند.
گفت: ” در را باز كن ، حاج آقاي ذكايي است ، اجاره اش را مي خواهد.”
.
small_orange_diamondآمد داخل، به حاج آقا سلام كرد. مرحوم پدرم به من گفت: “پاكت آنجاست، برو بياور و به حاج آقا بده” رفتم پاكت را كه قبلا آماده كرده بود. برداشتم و بردم به آقاي ذكايي دادم. تشكر كرد و قبل از اين كه برود از پدرم سؤال كرد: امشب شب عرفه است؟ گفت: “بله، امشب شب عرفه است” سؤال كرد: “اعمال امشب چيست؟ اعمال امشب را براي ما نمي گوييد؟ تا آقاي ذكايي اين حرف را زد مرحوم پدرم بلند شد ايستاد و گفت: ” امشب اعمالي براي من دارد و اعمالي هم براي شما “! خيلي با اخلاق خوب ، با بيان خوب و زبان خوب و صورت باز پاسخ دادند. او با تعجب سؤال كرد: “مگر فرقي مي كند؟
.
small_orange_diamondمگر من و شما دارد؟ مرحوم پدرم فرمود: “بله، فرق مي كند! اعمالي كه براي من هست ادعيه و زيارت امام حسين عليه السلام است، نمازهايي است، اذكاري است، بيدار بودن و احيا گرفتن است اين است كه تا صبح بنشينم و خدا را بخوانم و عبادت كنم، اين مربوط به من است.

اما آن اعمالي كه براي شماست اين است كه الآن مقداري برنج و روغن خوب بخري و ببري در منزل كساني كه واقعا محتاج هستند، كساني كه سال مي گذرد و برنج نديده و نخورده اند، به ياد امام حسين به آنها بدهي و دلشان را شاد كني، چون شب عرفه است و شب امام حسين است، بعد هم به خانه ات برو و تخت بگير تا صبح بخواب! من بايد بيدار باشم و براي شماها دعا كنم، براي خودم دعا كنم “!


____
جملاتی از این عالم بزرگوار را در روز عرفه بخوانیم و فکر کنیمbangbang

small_orange_diamondآیت الله مجتهدی تهرانی(ره): استاد ما حضرت حاج شیخ علی اکبر برهان (ره) میفرمودند: .
آن قدر در قبر بخوابیم که استخوانهایمان بپوسد.
 یک شب هم بلند شو ببین چه خبر است! .
.
small_orange_diamondآیت الله مجتهدی تهرانی(ره): استاد ما حاج شیخ علی اکبر برهان می فرمودند: اگر میخواهی قدر مادرت را بفهمی یک شب دو تا آجر به شکمت ببند و بخواب. در همان شب متوجه سختی ولادت و بارداری خواهی شد, خلاصه اگر پدر و مادرت از شما ناراضی باشند
کارت گیر است و سلب توفیق می شوی
حتی سعی کن جلوی آنان مودب بنشینی و پاهایت را دراز نکنی!
.
small_orange_diamondآیت اللّه برهان هر روز، ساعتی قبل از نماز به مسجد می آمد و به نظافت و آراستن مسجد می پرداخت. هنگامی که مردم برای نماز می آمدند، مسجد را مانند دسته گل، تر و تازه و آراسته می دیدند.

small_orange_diamondآیت الله مجتهدی: استاد ما حاج شیخ علی اکبر برهان(ره) می‌فرمودند: یک زمانی بیاید که مردم از پشت شیشه، داخل مساجد را نگاه کنند و به حالت تمسخر بگویند یک زمانی پدران ما اینجا دولا و راست می‌شدند.

______

شیخ علی اکبر برهان وکالت مطلقه از سید ابوالحسن اصفهانی و آیت‌الله حجت داشت و خدمات زیادی داشت و مورد وثوق و اطمینان مراجع تقلید بود. وی همچنین از اصفهانی و حاج شیخ محمد کاظم شیرازی و سید محمود شاهرودی اجازه اجتهاد و روایت داشت.

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۵ خرداد
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
؛
یک نفر در روز عرفه، گدایی می کرد.
امام سجاد علیه السلام به او فرمودند: آیا در مثل چنین روزی ، از غیر خدا درخواست می کنی؟! درحالی که در این روز، برای بچه هایی که در شکم مادران هستند هم، با اینکه عملی انجام نداده اند، امید سعادت و خوشبختی می رود.

booksبحارالانوار، جلد ۹۶، صفحه ۲۶۱.
booksمن لا یحضره الفقیه، جلد ۲، صفحه ۱۳۷.

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
۶ خرداد
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
تحلیل وضعیت اینترنت و پلتفرم‌های داخلی: بن‌بست سیاست‌های فعلی

۱. استراتژی مسدودسازی؛ از تئوری تا واقعیت
در سال‌های اخیر، دیدگاه من درباره بازگشایی اینترنت همواره شفاف بوده است. اگر شرایط ایجاب کند، انسداد فضای مجازی دشمن توجیه‌پذیر است، اما به شرطی که دو پیش‌شرط اساسی محقق شود:
* اول: انسداد باید فنی و کامل باشد، به‌گونه‌ای که با هیچ فیلترشکنی قابل دور زدن نباشد.
* دوم: پلتفرم‌های داخلی به لحاظ کیفی و ساختاری چنان ساماندهی شوند که جایگزینی واقعی برای نمونه‌های خارجی باشند.
اما از آنجایی که در تمام این سال‌ها عملاً هیچ‌یک از این دو شرط محقق نشده و امیدی هم به تحقق آن در میان‌مدت نیست، معتقدم در شرایط غیرامنیتی، اینترنت باید کاملاً باز باشد.

۲. فقدان اراده برای اصلاح ساختاری
باید با خودمان صادق باشیم؛ ما علیرغم توانمندی در حوزه‌های دیگر، در زمینه مدیریت پلتفرم و رسانه عملکردی «فاجعه‌بار» داشته‌ایم. مشکل اینجاست که اراده‌ای هم برای اصلاح دیده نمی‌شود. اصلاح زمانی رخ می‌دهد که تفکری نو حاکم شود، نه اینکه صندلی‌های مدیریتی صرفاً بین افراد یک حلقه خاص جابه‌جا شود.

۳. بحران «تک‌صدایی» در پلتفرم‌های داخلی
دلیل عدم اقبال مردم به پلتفرم‌های داخلی، صرفاً مسائل فنی نیست؛ بلکه مشکل در «محتوا» و «تک‌صدایی» حاکم بر آن‌هاست. پلتفرمی که حتی حضور چهره‌های مدافع نظام مانند بنده را به دلیل خارج بودن از دایره‌ تنگ حزبی برنمی‌تابد، هرگز نمی‌تواند «ملی» باشد.
رسانه مانند یک رستوران است؛ هرچقدر هم کیفیت یک غذا بالا باشد، نمی‌توان انتظار داشت مردم هر روز فقط همان یک نوع غذا را مصرف کنند. وقتی فضای داخلی فاقد جذابیت و تنوع باشد، باز شدن اینترنت بین الملل برای کاربران حکم فرار از زندان را پیدا می‌کند.

۴. سیاست حذف و پیامدهای آن
مشکل از ذائقه مردم نیست، مشکل از سیاست‌گذارانی است که تصور می‌کنند جامعه فاقد قدرت تشخیص است. وقتی رسانه‌ای صدای جامعه س متکثر نباشد، به‌ناچار حذف خواهد شد؛ فرقی نمی‌کند این رسانه معاند (مانند اینترنشنال و‌منوتو) باشد یا داخلی (مانند ایتا و صداوسیما).
اگر سیاست رسانه‌ای درستی داشتیم، به‌جای بایکوت نیروهای توانمند و متکثر مدافع نظام، از آن‌ها حمایت می‌کردیم تا میلیون‌ها ایرانی را جذب کنند. اما مدیریتِ کوتوله‌ها باعث شده است که حتی چهره‌های موفق خودی هم برای دیده شدن به پلتفرم‌های خارجی پناه ببرند، چرا که در فضای انحصاری داخل، اجازه رشد به آن‌ها داده نمی‌شود.

۵. فرار مخاطب؛ نتیجه مستقیم انحصار
وقتی شما اجازه رشد به صداهای مختلف را نمی‌دهید، مخاطب هم به دنبال آن صداها به پلتفرم‌های خارجی کوچ می‌کند. نتیجه این فرایند، باقی ماندن عده‌ای محدود در پلتفرم‌های داخلی و غرق شدن در توهم است، در حالی که بدنه اصلی جامعه از دست رفته است.

پایان عصر فیلترینگ
باید بپذیریم که با ورود به فاز جدید فناوری‌های مجازی، مفاهیمی مانند «فیلترینگ» به‌زودی بی‌معنا خواهند شد. پلتفرم‌های داخلی فرصت بسیار کوتاهی دارند تا خود را به استانداردهای «ملی» برسانند و ظرفیت پذیرش صداهای مختلف را پیدا کنند. در غیر این صورت، سرنوشتی مشابه ویدئو در انتظار آن‌هاست: حذف کامل از سبد مصرفی مردم.

white_small_square@sheikh_farhad_fathi
Please open Rubika to view this post
VIEW IN RUBIKA
شیخ فرهاد فتحی
شیخ فرهاد فتحی
65Kدنبال کننده
عُمرَم هَمه رفت و آرزویِ تو نَرفت.
استاد سطوح عالی حوزه
فارغ التحصیل سطح ۴ (دکتری)
نظرات ما وحی منزل نیست اگر منطقی بود بپذیرید.
آدرس سایتمونpoint_down
http://farhadfathi.ir
مشاهده کانال پیام‌رسان